top of page

Parturi-kampaamo Hiuk-Set – tässä meistä pieni pala historiaa

Hiuk-Set Second edition on Mira Wikström-Huuskon omistuksessa oleva perinteikäs kampaamoyritys.
Alunperin yritys tunnettiin nimellä Hiuk-Set ky, mutta yrityskaupan myötä vuonna 2001 Mandin ohjat käsiinsä ottanut tytär Mira Wikström- Huusko päivitti nimen nykyiseen muotoonsa Hiuk-Set Second edition, joka sijaitsee Iisalmessa osoitteessa Kauppakatu 17.
Hiuk-Setin toinen toimipiste sijaitsee Varkaudessa osoitteessa Kauppakatu 20 – kummatkin aivan kaupunkien ytimessä.

Hiuk-Setin on vuonna 1983 perustanut Iisalmelainen Mandi Vuori (ent. Wikström). Mandi oli pitkän linjan yrittäjä ja kampaamoalan kouluttaja sekä alan kilpailuihin mieluusti osallistunut oman osaamisensa kehittäjä.

Hän perusti ensimmäisen kampaamonsa Hankoon vuonna 1970 silloisen Hangon pormestari Borgin erikoisluvalla ollessaan 17-vuotias. Ensimmäinen yritys oli nimeltään Parturiliike Forum vuoteen -76 saakka. Tuon jälkeen yritys muutti nimekseen Adam&Eva, josta lopulta muotoutui Salon Mandi.

Iisalmessa ensimmäinen Hiuk-Set kampaamon toimipiste perustettiin vuonna 1983 osoitteeseen Kirkkopuistonkatu 12. Tämän lisäksi Mandi perusti Iisalmeen kaksi muutakin toimipistettä – toisen aluesairaalalle, toisen Pöllösenlahdelle.

Yritys on toimintavuosiensa aikana oppisopimuskouluttanut lukemattomia uusia alalle tulijoita sekä tarjoaa jatkuvasti harjoittelupaikkoja alaa oppilaitoksesta käsin opiskeleville.

2000-luvun taitteessa Mandi halusi vielä käydä kierroksen ”mualimalla” ja täten muutti Helsinkiin perustaakseen sinne uuden yrityksen.


Iisalmen kampaamon ohjat nappasi käsiinsä äitinsä oppisopimuskouluttama Mira Wikström-Huusko ja saaga jatkuu näihin päiviin saakka Miran laajennettua yritystoimintaa Varkauteen saakka.

Hiuk-Set Second edition on yrityksenä ja työyhteisönä luotettava toimija. Palveluilla on aina laatutakuu ja yrityksen toimintaperiaatteisiin ei kuuluu myydä ei oota – jos jotakin asiaa ei siltä seisomalta pystytä ratkaisemaan, asia selvitetään jotta asiakas saa ansaitsemansa korkealuokkaiset palvelut ja hyvän mielen.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Ystävällisin terveisin,


Mira Wikström-Huusko

Iisalmen kampaamo
Varkauden kampaamo

Ma-pe      9.00 - 19.00

La             9.00 - 15.00

 

Kauppakatu 17

74100 Iisalmi

Ajanvaraus  017 825 400

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Ma-pe        9.00 - 19.00 

La               9.00 - 14.00

 

Kauppakatu 20

78200 Varkaus

 

Ajanvaraus 017 556 1156

  • Grey Facebook Icon

​Sähköposti: info(@)hiuk-set.fi

bottom of page